Erbjudanden till nyföretagare

Här får du ta del av erbjudanden från vårt lokala näringsliv i Skellefteå. De riktar sig särskilt till dig små- och nyföretagare.

Silverpartners

Almi erbjuder affärsutveckling och lån till små- och medelstora företag som vill stärka sin konkurrenskraft och utvecklas hållbart. När du kommit igång med din verksamhet, har betalande kunder och provat din affärsmodell kan du vända dig Almi för att få att utveckla ditt företag vidare genom vår affärsutveckling. Almi erbjuder även lån samt kostnadsfri rådgivning kring hur man kan finansiera sitt företag i företagandets alla faser. Ta kontakt med oss eller boka ett möte genom Västerbotten – Almi.

För dig som är ny som företagare och söker mer kunskap kan du ta del av våra digitala startseminarier. Vi har även flera användbara mallar, så som affärsplan och budgetmall, som du kostnadsfritt kan ladda ner här.

För kontakt:  info.nord@almi.se

 

Hos oss på Aspia får du 2 timmars gratis rådgivning. När du blir kund hos oss bjuder vi även på de 6 första månadsavgifterna av marknadens bästa affärsplattform MyBusiness.

Vi erbjuder 30 olika tjänster inom redovisning, rådgivning, skatt, lön och HR.

Spana in vår skräddarsydda tjänst för småföretagare, Aspia GO. Läs mer om den tjänsten här: https://www.aspia.se/vart-erbjudande/aspia-go/

Låter detta intressant? Hör av dig så berättar vi mer!

Ida Lundholm Eriksson
Redovisningskonsult
010-212 51 11
ida.lundholm.eriksson@aspia.se

3 timmar gratis rådgivning om att start bolag och att man sedan blir kund hos oss. I den tiden ingår inte budget planering.

Bjuder på registreringsavgiften hos bolagsverket om det binder 2 bokslut hos oss.

Åsa Gustafsson
0914-295 84
asa@bft.se

Vi är en redovisningsbyrå som erbjuder personlig rådgivning inom redovisning och skatt. Tillsammans med er skapar vi ett digitalt och effektivt arbetssätt. Vi är engagerade och brinner för företagsutveckling och är gärna er personliga rådgivare vid start av företag.

Hemsida: http://www.brolinekonomi.se

Starta eget erbjudande
Vi har stor erfarenhet med nystart av företag. Vi har fina erbjudanden vid nybildning av företag. Gratis rådgivning 2 h inklusive start med bolagsbildning ifall ni vill det. Hör av er till oss så får ni veta mer. Vi kan hjälpa er med val av företagsform och system, affärsplan, budget med mera och allt med en personlig rådgivning.

Ring oss eller mejla:
Annelie Lindbäck 076-770 04 14
annelie.lindback@brolinekonomi.se

Som nyföretagare får du alltid 2 h kostnadsfri rådgivning hos oss. Vi bjuder även på avgiften vid registrering av aktiebolag när du blir kund hos oss.

Vi erbjuder tjänster inom redovisning, skatt och revision.
Välkommen att besöka oss på vårt kontor på Storgatan 39.

För att nyttja ditt erbjudande kontakta:
Linda Dittrich
070- 271 77 92
linda.dittrich@se.ey.com

 

Det är viktigt att som företagare placera sig i ett sammanhang med andra i samma situation. Företagarna är Sveriges största organisation för företagare, och i vår kommun har vi två föreningar, Företagarna Skellefteå och Företagarna Burträsk-Lövånger.
Med stöd av våra medlemmar skapar vi ett företagarklimat fritt från regelkrångel och höga avgifter så företagare kan fokusera på det som de är bäst på – driva företag.

Fina medlemsförmåner; prisvärda försäkringar, juridisk rådgivning och flera bra erbjudanden på bränsle, boende, resor och mycket mera.

För mer info klicka här.

Vi hjälper er igång med er marknadsföring. 30% rabatt för första bokning.

För att nyttja erbjudandet kontakta:
Jonas Danielsson:
076-777 06 27
jonas@skellefteaguiden.se

Som nyföretagare får du hjälp av oss med lokalfrågor eller se över en matchning för lediga lokaler som kan passa ditt företag.

Se på objektvision.se för lediga lokaler.

House Be och Nyföretagarcentrum Skellefteå krokar arm.

House Be är den naturliga mötesplatsen för näringslivet; entreprenören, intraprenören, den anställde eller individen som bara söker ett sammanhang i den stad den vill leva och bo i. Hos oss finner man gemenskap, sammanhang som vi tror och ser bidrar till ett livskraftigare, hållbarare och bättre samhälle Vi gör detta genom att hålla hårt i vårt motto Work. Play. Be. Att jobba hårt, hitta nya relationer men också våga ta en paus är för oss en naturlighet.

För unga bolag har vi givetvis rabatterade medlemskapspriser, för partners till Nyföretagarcentrum säger vi; kom förbi och ta en kopp så pratar vi mer. Vill ni prova på en konferens får ni självklart en rabatt. Välkommen in.

Lounge medlemskap: 1095 sek/ månad, gäller de första 6 månaderna
Lounge medlemskap: 1295 sek/månad, gäller månad 7-12
Deskmedlemskap: 1695 sek/mån, gäller de första 6 månaderna
Deskmedlemskap: 1995 sek/mån, gäller månad 7 till 12.
Prova på pris till partners och samarbetspartner: 25% på första konferensen.

House Be är en stolt partner till en samhällsbyggare som Nyföretagarcentrum.

Vill du veta mer om Coworking på Norrländska så hittar du det här.
Sugen på en kaffe- Varmt välkommen in 😊

Till nyföretagare erbjuder vi första service utan kostnad när ni köper en ny person- eller transportbil av oss.
Dessutom får ni en lackförsegling utan extra kostnad för att underlätta att hålla bilen ren. Samt 50% rabatt på däckhotell första året.Självklart får ni också råd och hjälp med att se över vilken typ av fordon som passar er verksamhet och vilken typ av finansiell lösning som blir mest förmånlig.På Logart Bil hittar du alltid ett brett utbud av helt elektriska bilar från Maxus person- och transportbilar, JAC person- och transportbilar samt BYD transportbilar. Här finns också begagnade person- och transportbilar och vi kan självklart hjälpa till med allt från finansiering, försäkring och privatleasing, allt efter dina behov och önskemål.

Behöver du byta bil och ställer krav på personligt bemötande som sträcker sig från första kontakt genom service och reservdelar kan du känna dig trygg hos oss. Är du privatperson, transportbilskund eller tjänstebilskund – du är alltid viktig för oss.

Utöver våra ambitioner att du ska trivas med oss på Logart bil erbjuder vi en rad tjänster före, under och efter köpet.
Mer information om oss hittar ni på www.logart.se

Vill du kontakta oss och prata mer om erbjudandet kontakta:
Pär Öhlin
076-100 03 69
par.ohlin@logart.se

Vi bjuder på 2 timmars gratis rådgivning och vi står för kostnaden för bolagsbildning (värde 4990kr) när vi får göra ditt årsbokslut för två år i följd, med villkoret att räkenskapsåret slutar mellan 31/5 – 31/10.

För att nyttja ditt erbjudande kontakta oss så berättar vi mer!

Emir Ismicic
Affärschef
076-770 55 82
emir.ismicic@ludvig.se

Besök hemsida

Vi erbjuder 30% rabatt på vår ordinarie prislista, vid er första beställning. Gäller print och webb.

Välkommen att kontakta oss för mer info:

Peter Ziolkowski
Mediasäljare
Mobil: 070-608 60 16
E-post: peter@megafonen.nu
www.megafonen.se

Då jag själv gjort samma resa som du nu ska göra och gått från en ide till företag via Nyföretagarcentrum vet jag att det är mycket om ska göras och köpas in.

Vi på PROLED.nu och Work System Skellefteå utrustar allt typer av fordon med allt från extraljus, varningsljus till Bilinredningar, takräcken och även kompletta servicebussar.

Vi erbjuder dig som nyföretagare kostnadsfritt offertförslag samt 15% rabatt på din första order.

För att nyttja ditt erbjudande, Kontakta David Hallberg

Info@proled.nu
0910-142 31

Hos oss får du 2 timmar gratis rådgivning när du planerar att starta eller köpa ett företag. Vi bjuder på bolagsbildningen, värde ca 5 000 kr, om vi får göra ditt bokslut två år i följd.

RevisorCompaniet är en lokalt ägd fullservicebyrå med flertal kontor i Norrland och ett i centrala Stockholm. Vi erbjuder hjälp med de flesta frågor kring Din ekonomi och Ditt företag, hos oss hittar du även ett stort nätverk av specialister inom bl a skatter och juridik.

Vi hjälper företagsamma människor att förverkliga sina drömmar.

Hör av Dig till Siv Eriksson
0910-71 31 80
siv.eriksson@revisorcompaniet.se
www.revisorcompaniet.se

Vi på Swedbank vill ta ansvar för att främja en långsiktigt hållbar ekonomi. Vi vill göra vårt bästa för att erbjuda dig långsiktigt hållbara lösningar.

Vi erbjuder tjänster, rådgivning och tips som gör din och företagets vardag enklare. Oavsett om företaget är nytt eller etablerat vill vi hjälpa din verksamhet att utvecklas.
Välkommen som kund i Swedbank!

Läs mer om våra företagspaket och hur du blir företagskund i Swedbank här eller ring oss på 0771-33 44 33.

Du är också välkommen att kontakta oss på kontoret i Skellefteå:
Viktor Granström
0910-583118
viktor.granstrom@swedbank.se

Vi är glada att du planerar att starta ditt företag och vi är här för att hjälpa dig.

Som nyföretagare erbjuder vi på Value & Friends 2 timmar kostnadsfri rådgivning.

Behöver du hjälp med att registrera ditt företag, lägga upp en budget eller kanske få en uppstart kring bokföringen? Varmt välkommen till oss!

Emma Eriksson
076 – 808 39 00
emma.eriksson@valueandfriends.se

Bronspartners

In Vid Bäcken AB

Som nyföretagare har du säkert redan arbetat med att ta fram en affärsplan, jobbat med din budget och tänkt igenom en marknadsföringsplan, men vet du hur man får de bästa uppdragen/hittar sina idealkunder lättast? Jo genom rekommendationer — och det går att planera!

Det är oftast lättare att sälja in någon annan än sig själv. Genom ett strukturerat upplägg får Du alla verktyg för att bygga din egen referensmarknadsföringsplan och jobba med exakt de kunder som passar dig bäst.

Vi erbjuder 1 timmes fri konsultation där vi går igenom hur du kan jobba smartare med marknadsföringen.

Låter det intressant? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Ulf Janebo
070-773 07 34
ulfj@asentiv.com

Agneta Rebo
070-873 26 22
agnetar@asentiv.com

Jesper Wiklund Design

Att varumärket känns rätt är avgörande för företags framgång.

Jag hjälper entreprenörer att utveckla deras idéer genom etablering av varumärkesstrategi samt formgivning av grafisk profil & hemsida.

Boka ett kostnadsfritt uppstartsamtal @ 30 minuter för påbörja ett potentiellt samarbete via min webb -> jesperwiklund.com

Jesper Wiklund

Länsförsäkringar

Hos mig får du kostnadsfri rådgivning kring vilka försäkringar just du och ditt företag behöver.

Michael Norqvist
Direkt 0910-70 10 96
Mobil 070-225 13 88
michael.norqvist@LFvasterbotten.se

Skebo

Skellefteå Industrihus & Skebo

Som nyföretagare får du hjälp av oss med lokalfrågor eller se över en matchning för lediga lokaler som kan passa ditt företag.

Se på objektvision.se för lediga lokaler.

Vision - Reklam & Dekor

Tillsammans ger vi visioner ett uttryck.

Vi hjälper dig med allt från att ta fram en logotyp till att göra skylten, banderollen, visitkortet och framförallt bildekoren du behöver. Vi gör det mesta när det kommer till att synas i något sammanhang!

20% rabatt på första beställningen*

Jenny Nyström
076-7784737
info@visionreklam.se
visionreklam.se

* med undantag för vissa produkter/tjänster.