Om Nyföretagarcentrum Skellefteå

I Sverige finns NyföretagarCentrum på ca 100 orter. Varje NyföretagarCentrum står på egna ben och finansieras alltid till minst 50% av lokalt näringsliv.

Kostnadsfri rådgivning för nyföretagare

NyföretagarCentrum ger dig som funderar på att starta eget företag eller redan har startat (upp till 3 år), kostnadsfri rådgivning. Vi har erfarna rådgivare som hjälper dig med din affärsidé, frågor kring budget, marknadsföring, försäljning och andra frågor knutna till att starta och driva företag. Våra rådgivare är själva egenföretagare.

Mentorskap

Via NyföretagarCentrum och Tillväxtverket har du som nyföretagare möjlighet att ansöka om att ha en mentor under 1 år, kostnadsfritt. Statistiken visar att överlevnaden för dem som har haft mentor är ännu högre, närmare 95% efter 3 år. Kontakta din rådgivare för mer information.

Vårt stöd ger resultat

Har du varit på rådgivning hos oss kommer du att vara väl förberedd för livet som egenföretagare, det enda vi i kräver av dig är ditt engagemang och att du tror på din idé.

" Varje år möter vi på NyföretagarCentrum Skellefteå ca 350-400 idébärare, ungefär hälften av dessa startar företag. Överlevnadsgraden, om man har gått i rådgivning innan start, uppgår till 85% efter att ha varit verksam i 3 år. "